Zöld tunikák

Női csíkos tunika háromnegyedes ujjakkal

Ezt a csíkos tunikát egész évben viselni fogod. Ezért ez egy olyan kedvező vétel, amelyet nem fog megbánni. Ideális fiatal és érett hölgyek számára, akik az elegáns öltözködési stílust kedvelik. Kombinálhatja fehér vagy sötét farmerrel, és viselheti csizmával vagy magassarkú cipővel. Bármilyen kombinációt is választasz, mindig vonzónak és nőiesnek fogod érezni magad! A tunika csípőre szabott, szép szabású. A fő részlet a v-nyakkivágás, amely hízelgő módon hívja fel a figyelmet a női dekoltázsra. Az ujjak háromnegyedes hosszúságúak és elasztikus alagúttal záródnak.

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Tunika fodros, plus size méretre alkalmas

Plus size tunika blúz hosszú ujjakkal és fodros hasi részekkel.

Ár idején felülvizsgálat: 3 150 Ft

Egyenes szabású tunika rövid ujjakkal és kerek nyakkivágással

Az egyenes szabású ECO AWARE kabát egész nap kényelmes viseletet biztosít. Az egyszerű póló szabású, rövid ujjú tunika kiváló minőségű organikus pamutból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 595 Ft

Virágos tunika karöltővel

Vágott ujjakkal és hasítékkal, kis fodrokkal a nyakkivágásnál és az oldalsó szegélynél. Alkalmi szabás. Hossza kb. 76 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Zöld tunika 3/4 csipke ujjal

Csipkés részletek és játékos tippek, ez az Isabella tunika! V-nyakkivágás gombokkal. 3/4 ujjú. Elülső és hátsó élbetét. Aszimmetrikus szegély pontokkal. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 11 914 Ft

Zöld blúz levetett ujjakkal

Azon gondolkodik, milyen darabot vigyen magával a tengerparti nyaralásra? Próbálja ki ezt a könnyű, lágy rózsaszín tónusú, keleti díszítésű tunikát, amely sok nyári napot vagy estét tesz majd élvezetesebbé a nyaraláson. A derékrészen található elasztikus békaillesztés a rövid szoknyás együttes benyomását kelti. Az egzotikus benyomást a rojtokkal díszített csipkeborítás és a stílusos nyomtatás teszi teljessé az elején.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Rövid ujjú, cipzáras nyakkivágású tunika

Élvezze ezt a gyönyörű tunikát egy csábító cipzárral teljes mértékben. Impresszum. Lekerekített V-nyakú cipzárral. Leesett vállak. Egyenes alsó szegély oldalsó résekkel. A levegő kreppje könnyen karbantartható. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 3 315 Ft

Rugalmas divattunika denevér ujjakkal

Egy felső, sok színben. Rendkívül modern és érdekes szabású MOMO tunika. Az anyag gyönyörűen rugalmas és tökéletesen alkalmazkodik bármilyen alakhoz. A denevérujjak jelenleg nagyon divatosak és divatosak. Az elegancia és az egyediség szimbóluma. Teljes színpaletta közül választhat az Ön igényei szerint. Túlsúlyban vannak a népszerű pasztell színek, amelyek egyszerűen a nyárhoz tartoznak és valóban időtlenek. A zubbony kerek nyakkivágással rendelkezik, amely minden figurát hízeleg. Az ujjak háromnegyedes hossza nagyon elegáns. Ezt a felsőt minden évszakban használhatja, ez nem csak egy nyári zubbony.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

Hosszú aszimmetrikus tunika rövid ujjakkal

A kényelmes kötött anyagból készült Lori tunika ideális választás farmerrel vagy leggingsszel kombinálva. A divatosan felhajtott hátsó szegély hosszabb, mint az elülső. A kellemes viszkóz egész napos kényelmet biztosít.

Ár idején felülvizsgálat: 9 279 Ft