Sifon tunikák

Hosszú nyári strandruha

Áttetsző hosszú strandruha. Mély V-nyakú, húzózsinórral, rövid ujjak vállrésszel.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Női sifon tunika fodros ujjú

Könnyű dolog vonzónak lenni és a figyelem középpontjában lenni. Tehát, ha ezt a szexi sifon tunikát viseli! A blúz minden figurát hízeleg és könnyen alkalmazkodik az ívekhez. Ugyanakkor lefedi a problémás területeket és még néhány fontot. De nem csak ezek az előnyök. A finomított szabás mellett a zubbony lágy anyagával tűnik ki. A sifon gyönyörűen hűl, nem rothad, és a nyár folyamán minden bizonnyal értékelni fogja a levegősségét. A szövet is kissé áttetsző, ezért mindig figyeljen a megfelelő fehérneműválasztásra, vagy egyszínű harisnyatartót viseljen a zubbony alatt.

Ár idején felülvizsgálat: 5 409 Ft

Hosszú fehér átlátszó strand tunika Dora Bianco

A nyár az az időszak, amikor a hosszú tél után szégyentelenül kiteheted tested a napsugaraknak, és élvezheted a szabadság és a nyugalom pillanatait. Sokak számára a nyár szimbóluma a nyaralás, a tenger és természetesen a tengerparton töltött idő. Ha ez a helyzet az Ön esetében, akkor feltétlenül meg kell szereznie ezt a csodálatos strand tunika angyali fehér színben. Fülledt dizájnja azonnal éteri szépséggé varázsolja Önt, amely felkelti a környezetében lévők érdeklődését.

Ár idején felülvizsgálat: 10 708 Ft

Átlátszó tengerparti zubbony könnyű sifonból

Olyan ruhák, amelyeknek biztosan nem hiányozhatnak az ünnepi poggyászból. Felsőrész, amely nyáron hatékony szolgáltatást nyújt Önnek. A divatos és időtlen darab előnye – kiemelni előnyeit és ezzel szemben finoman elrejteni a lehetséges hiányosságokat. A ruhatáradban biztosan nincs tunika. A színes színű tengerparti tunika, ahol a fekete, türkiz, rózsaszín és sárga dominál, ellenállhatatlan nyári darab. Az átlátszó modellt könnyű sifonból varrják. Ideális anyag forró napokra. A tunikát mélyebb nyakkivágással tervezték, nagyon érdekes fűzéssel a hátán, ami nagyon szexinek tűnik.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Világoskék könnyű női zubbony fürdőruha felett

Stílusos tengerparti zubbony V-nyakkal és állítható oldalakkal. Nincs rendes zubbony, de első osztályú tengerparti stílus! Kombinálhatja a Kaya tunikát az összes fürdőruhával. A zubbony nagyon szép szabású. A dekoltázs lazább, kissé a vállára esik. A vágást kiegészíti egy mini fodros, szabályozás az oldalakon – ennek köszönhetően szabályozhatja az oldalak hosszát.

Ár idején felülvizsgálat: 11 443 Ft

Áttetsző blúz tunika laza ujjakkal

Egy kifinomult ruhadarab, amely semmiképpen sem hiányozhat a ruhatárából. Ennek a női tunikának csak előnyei vannak, és egyetlen más ruhadarab sem nyújt ilyen kényelmet. A tunika minden korú és testalkatú nő számára alkalmas. Még a hibákat is hatékonyan elrejtheti, és kiemelheti az erősségeit. Ebben a fajta ruházatban mindig tökéletesen és nőiesen fogsz kinézni. Szereted a csábítóbb ruhákat?

Ár idején felülvizsgálat: 2 205 Ft

Áttetsző türkizkék tengerparti ruha

Ha jelenleg egy nyári vakációra gondol, akkor célszerű a gyakorlatban felkészülnie rá. Soha nem fog hibázni, ha gyönyörű tengerparti tunikát vásárol. Ez, rövid, csábító ruhák formájában, minden bizonnyal remek kiegészítője lesz a csodálatos, tenger mellett töltött időnek. A Júlia tunika nagyon praktikus és egyszerre elegáns. Kellemes, könnyű anyag, 80% poliamidból és 20% elasztánból készül a forró nyári napokra. A zubbony olyan, mint egy toll, és gyönyörű kék lesz, kék ég és tenger hullámai. Legfelül egy fodros, amely a széles, vállát feltáró nyakkivágást vonja be.

Ár idején felülvizsgálat: 13 995 Ft

Elegáns sifon tunika bélelt sztreccs felsővel

Minden idők legstílusosabb embereinek is megvolt a jellegzetes megjelenésük vagy egyenruhájuk. Miért kellene neked is beszerezned egyet? Ez egy kisebb ruhakollekció, amely az Ön arculatát alkotja. A divatruhádban soha nem fogod megkérdőjelezni, hogy túl erős vagy-e benne. Mert nem vagy az. Éppen ellenkezőleg! Fogadjon a tunikára. A divatszíntérre való belépés szinte ősidők óta hagyomány. Az időtlenség garanciája.

Ár idején felülvizsgálat: 13 662 Ft

Könnyű strandruha Barcelona

Egy olyan darab, ami nélkül nyáron nem lehet! Egyedi modell, amely nem fog hiányozni a poggyászából, és a legjobban fogja értékelni, amikor a tenger melegében tölti a nyaralását. Stílusos ruhadarab, amelyben élvezni fogja a forró nyári napokat. A strandtunikára biztosan számíthatsz. A Barcelona strandruha tökéletes választás a tengerparton, a strandon, a kertben, a nyaralás során vagy bárhol a vízparton töltött forró nyári napokra.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

Fehér strand tunika Marko

Retteg attól, hogy nincs megfelelő hely a nyaralásra? Azon gondolkodik, milyen érdekes modellt szerezzen be a nyárra? Tunikán gondolkodik, de valami eredetit szeretne, ami nem unalmas? Szeretsz kitűnni a tömegből, játszani a férfiak fantáziájával és megfelelő figyelmet kelteni? Szeretnéd magad kifinomultnak, nőiesnek, érzékinek érezni? Mindez lehetővé teszi, biztosítja és biztosítja, hogy egy strand tunika modell Libby Marko semleges fehér vagy fekete színben.

Ár idején felülvizsgálat: 16 450 Ft

Sötétkék strand tunika állítható csípővel

Stílusos strandtunika V-nyakkal és állítható csípővel. Nem hétköznapi tunika, hanem első osztályú strandruha! A Kaya tunika minden fürdőruhával kombinálható. A tunika nagyon szép szabású. A nyakkivágás lazább, és enyhén a vállakra esik. A szabást egy mini fodor egészíti ki, amely az oldalán szabályozható – ennek köszönhetően szabályozhatja a csípő hosszát. Az anyag kiváló minőségű, olasz, enyhén áttetsző és rugalmas. Kivételesen nőies tunika, amely fényűzően egészíti ki a tengerparti öltözéket.

Ár idején felülvizsgálat: 9 404 Ft

Türkiz női tunika nyomtatással és szexi kivágásokkal

Tunika a kedvenc türkiz színű nyomtatással. A türkiz friss szín, a kék és a zöld kombinációja. Pontosan ez alkalmas tavaszi és nyári szórakozásra. Ezért biztosan nem fog megőrülni ezzel a tunikával. Stílusos egy séta a városban vagy a bárban. Ez mindenképpen növeli az önbizalmadat, mert ezt a pólót nem csak valakinek látod. Tehát eredeti és ötletes lesz. A zubbony hatékony hasításokkal és aszimmetrikus vágással rendelkezik. A háromnegyed ujjú remek választás lesz tavaszra és nyár elejére. Szinte mindent viselhet a tunikáig, színes és mintás nadrágot, egyszínű nadrágot vagy farmert.

Ár idején felülvizsgálat: 6 242 Ft

Elegans tunika teljes területű virágos nyomtatással

Eleganciája, kifinomultsága és kifinomultsága a szekrénye? Akkor biztosan kedvelni fogja ezt a tisztességes tunikát a Bruno Banani márkától. Vonzó szabásban készült, teljes területű virágmotívummal, amely enyhén csillog a fényben. Ez a legmagasabb minőség bizonyítéka! A tunika elegáns, időtlen ujjatlan kivitelben készül. A mély kagylós dekoltázs hangsúlyozza a nőies részeket, amelyeket könnyen körülvesz egy puha szövet. A modell domború a derekán, ami szépen hangsúlyozza az alak sziluettjét. A legérdekesebb azonban a fekete alapon virágokat ábrázoló nyomtatásban rejlik.

Ár idején felülvizsgálat: 13 163 Ft