Hosszú tunika Desigual trópusi mintával, széles ujjakkal, rögzítés nélkül

Hosszú tunika Desigual trópusi mintával, széles ujjakkal, rögzítés nélkül
Női tunika laza szabásban
Női tunika laza szabásban
Színes tunika rövid ujjakkal
Színes tunika rövid ujjakkal
Laza szabású tunika rögzítés nélkül
Laza szabású tunika rögzítés nélkül

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 8.2/10

Szereti a kényelmes modelleket? Szereted a praktikus darabokat a ruhatáradban? Kedveli a színeket? Szeretné feldobni nyári öltözékét és bővíteni ruhatárát egy mutatós és funkcionális tunika modellel? Akkor ez a darab nem hiányozhat a ruhatáradból.

A neves és népszerű spanyol márka, a Desigual Amelia tunika, amelyet a változatos színek jellemeznek, már első látásra elnyeri a tetszésedet. És biztos lehetsz benne, hogy nem csak a nyaraláson nem fogod elkerülni benne a figyelmet. A trópusi mintás és kényelmes szabású tunika csak a legjobb szolgálatot teszi majd neked. Egy darab, amelyet minden lány és nő értékelni fog a ruhatárában. A nyári tunika kiváló minőségű, kellemes, könnyű és légies anyagból készült, amely idővel sem veszít értékéből, megtartja alakját és színtartósságát. Ez a tunikamodell kényelmes szabású, térdig meghosszabbított hosszúságban és könyékig érő hosszúságú, széles ujjakkal készült. A tunika kigombolható. Alkalmi viseletre alkalmas. Választhatja strandruhának is, ahol csak felveheti a fürdőruháját, és már mehet is sétálni, inni, stb.

Anyag

  • viszkóz

Ár idején felülvizsgálat: 30 417 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Hosszú tunika Desigual trópusi mintával, széles ujjakkal, rögzítés nélkül.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Sárga pánt nélküli strand tunika

Sárga pánt nélküli strand tunika

» Következő Pamut strandruha csipkebetéttel

Pamut strandruha csipkebetéttel