Kismama tunika Sophia Rosali 213 904-0

Kismama tunika Sophia Rosali 213 904-0
Kismama tunika Sophia Rosali 213 904-0 1
Kismama tunika Sophia Rosali 213 904-0 1

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 8.6/10

Ha babát vár, akkor előbb-utóbb biztosan elkezd terhességi bugyi divatot keresni. Manapság a terhes nőknek igazán változatos ruhaválaszték áll rendelkezésükre, így kényeztethetik magukat a kényelmes és csinos ruhákkal, amelyek megfelelnek nekik.

Sophia Rosali 213 904-0 Kismama tunika maximális kényelmet biztosít a pocakodnak, amelyet gyönyörűen takar. Ez egy nagyon szép felső, amely szó szerint ragyogni fog. A virágminták ebben a szezonban sem hiányozhatnak a ruhatáradból. Nagyon divatosak, emellett rendkívül puhák és nőiesek.

A tunika egy nagyon népszerű szabás, amelyet különösen a terhesség előrehaladott szakaszában lévő nők fognak értékelni. A magasított elülső rész támasztékot nyújt a nagy melleknek, míg a szélesített alsó rész nemcsak a hasat, hanem a csípőt is eltakarja. Ez a gyönyörű tunika viselhető társaságban vagy szabadidőben. Kényelmesen fogja érezni magát benne. Lélegző anyagból készült, a színes virágminták pedig vizuálisan csökkentik a hasat és a csípőt. Leginkább fekete leggingshez vagy szűk nadrághoz illik.

Anyag

  • 95% viszkóz, 5% elasztán

Ár idején felülvizsgálat: 12 929 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Kismama tunika Sophia Rosali 213 904-0.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Sifon strand tunika merész mintával

Sifon strand tunika merész mintával

» Következő Olcsó kötött tunika

Olcsó kötött tunika