Nyári tunika kockás mintával

Nyári tunika kockás mintával
A blúz ujjain nagy karimák vannak
A blúz ujjain nagy karimák vannak

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 9.2/10

A ruhatárad mostanában alaposan átalakult, és arra a következtetésre jutottál, hogy hiányzik egy eredeti nyári darab a laza napsütéses napokhoz? Akkor vegye célba ezt a lenyűgöző tunikát, amely modern grafikus mintával rendelkezik, és nyári színekben pompázik. A patchwork mintázat szokatlan és összetéveszthetetlen, ami egyedivé teszi a darabot.

A tunika könnyű anyagból készült, a légiességet a nyakkivágásnál és a karöltőknél található hosszú szalaggal ellátott csábító fűzés is növeli. A rövid ujjú tunika elengedhetetlen ehhez a tunikához. Kellemes, hízelgő szabása a csípő és a fenék fölé nyúlik, így tökéletesen illik a szűk leggingshez. A tunika alkalmas mindennapi viseletre, valamint a pihenés és szórakozás pillanataira. Az oldalsó hasítékok a kényelem és a komfort érzését segítik elő.

Ezzel a tunikával garantáltan nem fogsz tévedni. A hosszantartó, gyönyörű megjelenés és színtartóság, a szokatlan design és ami a legfontosabb, a kényelem és a kellemes viselési érzés pontosan az, amire szüksége van.

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Nyári tunika kockás mintával.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Női alkalmi rózsaszín tunika

Női alkalmi rózsaszín tunika

» Következő Szexi női tunika Enny 14047

Szexi női tunika Enny 14047