Fehér strand tunika pillangó ujjakkal

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 9.4/10

Élvezd a nyári napokat maximálisan egy gyönyörű fehér tunikában, pillangó ujjakkal! A finom fekete virágok formájában megjelenő jellegzetes központi díszítés mindenki figyelmét magára vonzza, és egyetlen embert sem hagy hidegen. Ráadásul a tunika a mell alatti rugalmas húzózsinórnak és a lazább szabásnak köszönhetően hízeleg az alaknak, így rendkívül kényelmesen és fesztelenül fogja érezni magát.

A pillangóujjú tunika könnyű, 100%-os viszkózból vagy kreponból készült. A selyem alternatívája, így tökéletes nyárra. Alig érzi az anyagot a testén, mégis kellemesen hűsít. A tunika anyagát dombornyomott mintával szőtték, amely a fakéregre emlékeztet. A tunika puha, omlós és nem gyűrődik. A selyemfelső rövidebb nadrággal, szoknyával vagy leggingsszel kombinálható. Színsemlegessége miatt nem kell aggódnia amiatt, hogy merész ruhadarabokkal dobja fel az öltözékét. A tunika a strandra is alkalmas egy még nedves fürdőruha fölé.

Adj egy esélyt a keleti és a modern minimalizmus kombinációjának, és vedd fel ezt a kényelmes tunikát a ruhatáradba a mindennapi viselethez.

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Fehér strand tunika pillangó ujjakkal.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Fehér aszimmetrikusan szabott női tunika nyomtatással

Fehér aszimmetrikusan szabott női tunika nyomtatással

» Következő ing strand tunika

Ing strand tunika