Szexi fehér tengerparti tunika, Marko Mia – egyszerűen helyettesíti a pareót

Szexi fehér tengerparti tunika, Marko Mia - egyszerűen helyettesíti a pareót
Fehér tunika szalaggal
Fehér tunika szalaggal
Átlátszó tunika fürdőruhákhoz
Átlátszó tunika fürdőruhákhoz

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 8.6/10

A fehér a gyengédség és az ártatlanság szimbóluma. Bemutatunk egy nagyon szexi tengerparti tunikát, amelyet egyszerűen egy Pareo vált fel. Ez egy nagyon szép nyári modell, amelyet egyszerűen felvesz, és elmehet a tengerpartra vagy sétálni. Egyszerűen felköti a tunikát egy fürdőruhára, az egyszerű fehér színnek köszönhetően nem kell foglalkoznia a fürdőruha színével, a tunika egyszerűen illik minden fürdőruha modellhez. A Mia tunikát a könnyedség és a légáteresztő képesség jellemzi. Kissé áttetsző, ami fürdőruha esetén egyáltalán nem káros, éppen ellenkezőleg.

A hevederek hiánya az érzékiséget növeli a tetején, és aláhúzza a nőiességet. A felső szegély fekete, tökéletes kontraszt, a fekete-fehér kombináció nagyon szép. Az alsó szegélyt egy kis fodros díszíti, amelynek hasított a combja. Ennek a tunikának rövidebb szabása van, könnyen alkalmazkodik bármilyen alakhoz. Gyakorlatilag minden nő számára alkalmas. A lazább vágás egyszerűen elfedi a karakter néhány tökéletlenségét. A felső fekete szegélyt finom íj díszíti, amely képzeletbeli habként szolgál a tortán.

Anyag

  • 80% poliamid, 20% elasztán

Ár idején felülvizsgálat: 5 839 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Szexi fehér tengerparti tunika, Marko Mia – egyszerűen helyettesíti a pareót.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Fehér strandruha csipkebetétekkel

Fehér strandruha csipkebetétekkel

» Következő Nyári tunika gyümölcsmintával és rojtokkal

Nyári tunika gyümölcsmintával és rojtokkal