Fekete strandruha Omena finom hálóból

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 9.2/10

Eredeti nő vagy, aki szereti a szokatlan darabokat, utálja az unalmat és mindenképpen szeretne mindig tökéletesen kinézni? Akkor ez az egyedi strandruha tökéletes az Ön számára. Mivel két változatban is viselhető – akár hosszabb szoknyaként, akár ruhaként, mindig eredeti modellt alkothatsz, amelyben mesésen nézel ki és istenien érzed magad.

A ruha finom, enyhén áttetsző háló és rugalmas anyag kombinációjából készül, amely vagy egy széles derékrész hatását kelti, vagy ruha esetén a mellkas területét takarja. A fekete szín nagyon elegáns és sokoldalú egyszerre, mivel mindenféle stílusú fürdőruhához tökéletesen illik. A Hamana Omena ruhája aszimmetrikus szoknyával rendelkezik, meghosszabbított végekkel, ez gyönyörűen kiemeli karcsú lábaidat.

Függetlenül attól, hogy ezt a modellt ruhaként vagy szoknyaként viseled, mindig pompásan fogsz kinézni, és gyönyörű megjelenéseddel széles közönséget vonzol majd. Ne becsüld alá tehát az idei nyaralásra való felkészülést, és csomagold be magaddal ezt a nem szokványos ruhát!

Anyag

  • 96% poliamid, 4% elasztán

Ár idején felülvizsgálat: 18 135 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Fekete strandruha Omena finom hálóból.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Fehér sifon tunika a tengerre szélesebb pántokkal

Fehér sifon tunika a tengerre szélesebb pántokkal

» Következő Beach top rojtokkal

Beach top rojtokkal